Често задавани въпроси

 

Как да участвам в играта?

 

Отговор: Закупи продукти от марката „Ная“ на „Престиж – 96“ АД на стойност 3лв, регистрирай кода от касовата бележка на www.prestige-promo.bg и участвай в томбола на случаен принцип за една от следните награди – таблет или раница.

 

Какъв е периодът на промоцията?

 

Отговор: Периодът на промоцията е от 01.09.2020 г. до 30.09.2020 г.

 

Кои търговски обекти участват в играта?

 

Всички търговски обекти, в които се продават продуктите от марката „Ная“ участват в промоцията. Изключение правят търговските обекти на Кауфланд и Билла.

 

Кога ще бъдат изтеглени наградите?

 

Отговор: Печелившите ще бъдат изтеглени на 07.10.2020 г. и ще бъдат обявени в промо сайта на играта www.prestige-promo.bg.

 

Как ще бъдат избрани победителите?

 

Отговор: Имената на печелившите ще бъдат изтеглени на случаен принцип измежду всички участници в играта.

 

Как да разбера дали печеля?

 

Отговор: Следи промо сайта на играта www.prestige-promo.bg след 07.10.2020 г. При регистрация не забравяй да оставиш актуален телефонен номер, на който да се свържем с теб, за да ти съобщим, в случай че спечелиш награда.

 

Как ще получа наградата си, ако спечеля?

 

Отговор: Човек от нашия екип ще се свърже с теб, за да уточни удобен за получаване на наградата начин. Срокът, в който ще се свържем с печелившите е 10 дни от датата на обявяването им.

 

Какво е необходимо да направя, за да получа наградата си?

 

Отговор: Необходимо е да запазиш касовата бележка с печелившия код, който си регистрирал и да го представиш на куриера, който ще достави наградата. Срокът за получаване на наградата е 45 дни след като се свържем с теб

 

При възникнали допълнителни въпроси можете свържете се с нас на имейл [email protected] или на телефон: +359 62 61 41 41