Как да участвам в играта?

Отговор: Закупи продукти с промоционален дизайн, а именно –  бисквити „МИРАЖ“, бисквити „ТРАЯНА“ или сухи пасти „ПРЕСТИЖ фамилна опаковка“ и във всеки от продуктите може да откриеш Ваучер на стойност 2, 20 или 50 лева или Ваучер с промо код. Регистрирай минимум 6 кода от ваучери с промо код на www.prestige-promo.bg и участвай в томбола на случаен принцип за един от 8 броя лаптопи Acer.

Как да регистрирам правилно промо кода от ваучера?

Отговор: Всички промо кодове от промо ваучерите са последователност от букви изписани на латиница и цифри. Символите винаги са 10 на брой и се редуват последователно буква и цифра.

Забележка:

  • В промо кодовете НЕ присъства цифрата 0.
  • Ако видиш следния символ в промо кода “I”, това означава, че трябва да въведеш буквата „И“ на латиница – I.

Пример за правилно въведен промо код:         J3M9G6T8L7

Какъв е периодът на промоцията?

Отговор: Периодът на промоцията е от 01.10.2020 г. до 31.12.2020 г.

Кои търговски обекти участват в играта?

Всички търговски обекти, в които се продават продуктите с промоционален дизайн, а именно бисквити „МИРАЖ“, бисквити „ТРАЯНА“ или сухи пасти „ПРЕСТИЖ фамилна опаковка“.

Кога ще бъдат изтеглени наградите?

Отговор: Печелившите ще бъдат изтеглени на 06.01.2021 г. и ще бъдат обявени в промо сайта на играта www.prestige-promo.bg.

Как ще бъдат избрани победителите?

Отговор: Имената на печелившите ще бъдат изтеглени в на случаен принцип измежду всички участници в играта.

Как да разбера дали печеля?

Отговор: Следи промо сайта на играта www.prestige-promo.bg след 06.01.2021 г. При всяка регистрация не забравяй да оставиш актуален телефонен номер, на който да се свържем с теб, за да ти съобщим, в случай че спечелиш награда.

Как ще получа наградата си, ако спечеля?

Отговор: Човек от нашия екип ще се свърже с теб, за да уточни удобен за получаване на наградата начин.

Какво е необходимо да направя, за да получа наградата си?

Отговор: Необходимо е да запазиш печелившия талон с уникален код, който си регистрирал и да го представиш на куриера, който ще достави наградата.

При възникнали допълнителни въпроси можете свържете се с нас на имейл mailto: [email protected] или на телефон: +359 892 65 41 65.