ПОЛИТИКА ЗА ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ НА „ПРЕСТИЖ-96“ АД

Кои сме ние?

Администратор на личните данни е компания „Престиж-96“ АД, ЕИК: 201949546, със седалище и адрес на кореспонденция: гр. Велико Търново, ул. „Дълга Лъка“ № 6.

Нашата роля в поверителността на личните Ви данни?

Ако сте наш клиент или просто посетите нашия уебсайт, тези правила важат за Вас. Като администратор на Вашите лични данни ние отговаряме, освен как и защо се обработват данните Ви, така и за спазването на европейското и българското законодателство, свързано със защита на личните данни.

Кога и как обработваме личните Ви данни?

От първия момент, в който посетите нашия уебсайт, ние събираме данни. Понякога Вие самите ни предоставяте данни, понякога данните за Вас се събират автоматично.

Какви лични данни обработваме ние?

Данни, които Ви идентифицират.

Вашият IP адрес, данни за влизане, тип и версия на браузъра, настройка на часови зони, типове приставки за браузъри, информация за геолокация за това къде може да бъде, пол, възраст, операционна система и версия, доставчик на интернет услуга и други.

Данни за начина, по който използвате нашия уебсайт.

URL адресите Ви за кликвания (пътят, който сте направили през нашия сайт), показваните продукти / услуги, времето за отговор на страницата, грешките при сърфиране, колко дълго оставате на страницата ни, какво правите в тази страница и други.

„Бисквитки“

Използваме “бисквитки”. Освен ако не коригирате настройките на браузъра си, за да откажете “бисквитките”, ние (и долуописаните обработващи) ще „закачваме“ “бисквитки” при използване на уебсайта. Те могат да бъдат “бисквитки” на сесията, което означава, че те се изтриват, когато напускате уебсайта или “постоянни” “бисквитки”, които не се изтриват и ни помагат да Ви разпознаваме, когато посетите уебсайта ни отново.

Данни, които Ви идентифицират, с цел включване в томболата за наградите

С цел регистрация в томболата, вие предоставяте вашето име и фамилия, както и мобилен телефон. За по-подробна информация относно начина на обработка на тези данни, можете да намерите в секцията „Защита на личните данни“ на Правилата за участие .

Ще обработваме ли Ваши чувствителни лични данни ?

Ние не събираме “чувствителни данни” за Вас (като расов или етнически произход, политически възгледи, религиозни /философски убеждения, членство в синдикати, генетични данни, биометрични данни, здравни данни, данни за сексуалния Ви живот или ориентация, или предполагаеми нарушения).

Моля да не ни предоставяте такива данни по никакъв повод!

А данните на децата?

Нашият уебсайт е насочен към гражданите, които са навършили пълнолетие. Ние не насочваме кръга на желаната ни аудитория към децата и ние съзнателно не събираме никакви лични данни от лица под тази възраст.

За какво и на какво основание използваме Вашите лични данни?

Благодарение на личните данни, които ние събираме, поддържаме уебсайта на компанията в актуален вид, като тестваме определени функции, управляваме нашия сайт, оптимизираме трафика и анализираме до колко хора достига информацията, която ние споделяме, за да развиваме нашата дейност. Всичко това ни е необходимо, за да запазим легитимни интересите на компанията.

Как съхраняваме Вашите лични данни?

Използваме физически, електронни и управленски процедури, за да защитим и да осигурим информацията, която събираме.

Къде обработваме Вашите лични данни?

Обработката на Вашите лични данни се извършва изцяло на територията на Република България.

Колко дълго ще съхраняваме информацията, събрана в хода на обработката?

Информацията, събрана в хода на обработване на Вашите лични данни ще бъде съхранявана в зависимост от конкретиката на извършваната обработка. Системата за обработка на личните Ви данни от уеб сайта е изцяло дигитализирана и след изтичането на определения срок, информацията ще бъде автоматично унищожена.

Относно реда и начина за съхранение на информацията, събирана в хода на регистрацията за томболата, можете да намерите информация на в секцията „Защита на личните данни“ на Правилата за участие .

Ще предаваме ли данните Ви на трети лица?

В качеството си на администратор на личните данни и с оглед функционирането на уебсайта във вида му към настоящия момент, компания „Престиж-96“ АД ще обработва личните Ви данни посредством медийна агенция „НЕТ АДВАНС“ ООД, ЕИК 201463373.

С оглед на използването на всички функционалности на уебсайта, освен от администратора и обработващия, личните Ви данни ще бъдат достъпни и до приложението Google Analytics, което е услуга за уеб анализ, която използваме, за да проследяваме използването на услугата и изготвяме отчети за дейността на потребителите.

Какви са Вашите права по отношение на личните данни?

Право на избор.

Можете да изберете да не ни предоставяте лични данни, като преустановите използването на нашия уебсайт.

Право да ограничите обработването.

Можете да изключите “бисквитките” в браузъра си, като промените настройките му. Можете и да блокирате “бисквитките”, като активирате настройка във вашия браузър, което Ви позволява да откажете “бисквитките”. Можете също да изтривате “бисквитките” чрез настройките на браузъра си. Ако изключите “бисквитките”, можете да продължите да използвате уеб сайта и да преглеждате страниците му.*

Право на достъп до информация.

Имате право на достъп до информацията, която държим за Вас. Това включва правото да ни поискате допълнителна информация относно: категориите данни, които обработваме, целите на обработката на данни, категориите трети страни, на които данните могат да бъдат разкрити, колко време ще се съхраняват данните (или критериите, използвани за определяне на този период), вашите други права относно използването на вашите данни

Ще ви предоставим информацията в рамките на един месец от вашето искане, освен ако това не се отрази неблагоприятно на правата и свободите на други лица (например поверителност или права на интелектуална собственост на друго лице). Ще Ви  информираме, в случай че не можем да отговорим на молбата ви по тази причина.*

Имате право да ни накарате да коригираме неточни лични данни за Вас.

В случай на нужда от корекции и те са технически възможни, ние ще коригираме Вашите неточни лични данни.*

Имате право да прехвърлите данните си на друга услуга.

Ако ни питате и е технически възможно, ние ще прехвърлим директно данните към другата услуга за вас. Няма да направим това, доколкото това включва разкриване на данни за всяко друго лице.*

Имате право да бъдете “забравени” от нас.

Можете да направите това, като ни помолите да изтрием всички лични данни, които държим за Вас.*

Имате право да подадете жалба относно използването на Вашите данни.

Моля, при всякакви въпроси и  притеснения да се свържете с нас на имейл адрес: [email protected] или на адрес: гр. Велико Търново, ул. „Дълга Лъка“ № 6, за да имаме шанс да отговорим на Вашите нужди.

Освен горепосочената форма за контакт, във всеки един момент Вие имате право да подадете жалба до надзорния орган.

Надзорният орган в Република България е Комисия за защита на личните данни (КЗЛД). Координатите на комисията са следните: гр. София, 1592, бул. „Проф. Цветан Лазаров” № 2, тел. 02/91-53-518, имейл адрес: [email protected], интернет страница: www.cpdp.bg.

Връзки към други уебсайтове.

Нашият уебсайт съдържа връзки към следните други уебсайтове:

https://www.youtube.com/watch?v=3fLfb4A4XPI&feature=youtu.be

https://www.youtube.com/watch?v=UqZKwAslhvU

https://www.youtube.com/channel/UC1FsWbBf2-fp8N6FG33BuTw

Кликвайки върху иконите на съответните платформи, Вие се съгласявате личните Ви данни да бъдат обработвани от тези сайтове, по начините и методите, описани в техните политики за защита на личните данни. Препоръчваме Ви да проверявате политиките за защита на личните данни на всички свързани, цитирани или взаимодействащи уебсайтове, в които влизате.

*Изброените права на субектите на лични данни могат да се видоизменят, прилагат или неприлагат в зависимост от спецификата на конкретната ситуация. Във всеки случай администраторът ще дава обоснован отговор на това защо дадено право може или не може да бъде упражнено в срок от един месец от получаване на искането, с оглед спецификата на конкретната ситуация. При необходимост този срок може да бъде удължен с още два месеца, като се взема предвид сложността и броя на исканията. Администраторът информира субекта на данните за всяко такова удължаване в срок от един месец от получаване на искането, като посочва и причините за забавянето. Когато субектът на данни подава искане с електронни средства, по възможност информацията се предоставя с електронни средства, освен ако субектът на данни не е поискал друго.

Call Now ButtonСвържи се с нас