Често задавани въпроси

Как да участвам в играта?

Отговор: Закупи продукти от марката „Ная“ на „Престиж – 96“ АД на стойност 3лв, регистрирай кода от касовата бележка на www.prestige-promo.bg/kaufland и участвай в томбола на случаен принцип за една от следните награди – таблет или раница.

 

Какъв е периодът на промоцията?

Отговор: Периодът на промоцията е от 28.09.2020 г. до 25.10.2020 г

Кои търговски обекти участват в играта?

Отговор: В играта участват всички търговски обекти от верига магазини „Кауфланд“.

Кога ще бъдат изтеглени наградите?

Отговор: Печелившите ще бъдат изтеглени на 04.11.2020 г. и ще бъдат обявени в промо сайта на играта www.prestige-promo.bg/kaufland.

Как ще бъдат избрани победителите?

Отговор: Имената на печелившите ще бъдат изтеглени на случаен принцип измежду всички участници в играта.

Как да разбера дали печеля?

Отговор: Следи промо сайта на играта www.prestige-promo.bg/kaufland след 04.11.2020 г. При регистрация не забравяй да оставиш актуален телефонен номер, на който да се свържем с теб, за да ти съобщим, в случай че спечелиш награда.

Как ще получа наградата си, ако спечеля?

Отговор: Човек от нашия екип ще се свърже с теб, за да уточни удобен за получаване на наградата начин. Срокът, в който ще се свържем с печелившите е 10 дни от датата на обявяването им.

Какво е необходимо да направя, за да получа наградата си?

Отговор: Необходимо е да запазиш касовата бележка с печелившия код, който си регистрирал и да го представиш на куриера, който ще достави наградата. Срокът за получаване на наградата е 45 дни след като се свържем с теб

При възникнали допълнителни въпроси можете свържете се с нас на имейл [email protected] или на телефон: +359 62 61 41 41